top of page

Lajiesittelyt

Sanni%20tanssi%20hienosti%20junioreiden%
66463258_395298097763809_313836898156019

Disco Dance

Disco dance on hyvin fyysinen ja haastava urheilulaji, jossa vaaditaan nopeutta, voimaa ja notkeutta. Vähintään 140 bpm tempoiseen musiikkiin tanssittava disco dance muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Erilaiset käsien pyöritykset, voimakkaat iskut, nopeat askelsarjat ja räjähtävät hypyt tekevät discosta hyvin energisen lajin. Akrobatia ei ole discossa sallittua.

Disco duo

Tanssitaan synkronoidusti parin kanssa.

Disco freestyle

Eroaa disco dancesta siten, että akrobatia on olennainen osa tanssia. Näyttävät voltit ja muut liikkeet, joissa vartalo pyörähtää kokonaan pituusakselinsa ympäri, ei saa liikaa hallita koreografiaa, vaan temppujen ja tanssin tulee muodostaa tasapainoinen kokonaisuus. 

Slow disco

On hitaampitempoista tanssia jossa myös tietyt akrobatialiikkeet on sallittuja. Rytmillisesti hitaampi tanssi, jossa korostuu glamour.

Disco pienryhmä

Discotanssia 3-7 tanssijan ryhmässä. 

Discotekniikka

Tunnilla harjoitellaan diskotanssille ominaisia liikkeitä ja tekniikoita, kuten nopeita jalanheittoja, piruetteja, hyppyjä, käsisarjoja ja esiintymistä. 

Dance%F0%9F%92%9C_edited.jpg

Show Dance

Lajissa pyritään luomaan kokonaisuus, jossa liikkeiden, puvustuksen ja rekvisiitan avulla katsojalle kerrotaan tarinaa. Notkeus, kehonhallinta ja heittäytyminen on showtanssin keskiössä. Muun muassa piruetit, jalanheitot ja esiintyminen tulee tulevat tutuksi lajin parissa

Glow%20%F0%9F%92%83%20%23edcgirl_edited.

Baletti

Tunneilla liikutaan klassisen musiikin tahdissa ja opetellaan baletin tekniikkaa. Balettitunnin keskeisiä teemoja tekniikan osalta ovat linjaukset, ojennukset, venyvyys, keskivartalon hallinta, varvastyöskentely sekä erilaiset piruetit ja hypyt. 

Klassinen baletti on monien tanssilajien pohjana ja baletin tekniikkaa hyödynnetäänkin monilla muilla tanssitunneilla. 

T%C3%A4m%C3%A4%20reipas%20tanssija%20t%C

Hip Hop

Suosittu katutanssilaji, jonka juuret ulottuvat 1970-luvun New Yorkiin. Hip hop -tanssi on osa hip hop -kulttuuria, joka on nykyisin maailmanlaajuinen jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva ilmiö. Hip hop -tanssi on menevää ja monipuolista sisältäen monenlaisia liikkeitä. 

%23discofreestyle%20%23europianchampion1

Akrobatia

Tunneilla opetellan temppuja aina kuperkeikasta volttiin asti - oppilaan taitotaso ja turvallisuus aina huomioon ottaen. Akrobatiatunnit täydentävät kaikkien lajien tunteja ja ovat erittäin hyvä lisä koreografiatuntien lisäksi. Kaikenlisäksi ne ovat hauskoja. Anna adrenaliinin virrata ja tee puolivoltti.

Show%20duo%20%23punahilkkajasusi%20%E2%9

TIK TOK DANCE

Lasten oma tanssitunti, jossa teemme omia TIK TOK tansseja! Tämä tunti sopii kaikille!

AIKUISET MIXED DANCE

Tunti sisältää eri latino lajeja yhdistettynä show tanssiin. Tule rohkeasti mukaan!

Kolmas%20kisap%C3%A4iv%C3%A4%20on%20menn

Kaikille!

EDC tarjoaa eri lajien tunteja aina alkeista edistyneisiin asti. Alkeistunnit sopivat hyvin myös alle yläkouluikäisille. Tule mukaan kehittämään koordinaatiota, notkeutta, voimaa, nopeutta, rytmitajua ja heittäytymistä. Oli ikäsi tai taitotasoi mikä tahansa, löytyy sinulle varmasti sopiva kurssi. Mukaan

voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. 

bottom of page